Cégismertető  
   
Cégünk elődjét (MICRONIC Mérnöki Iroda) még 1981-ben az első magyarországi magánvállalkozások létrejöttekor alapítottuk. Ezen a gyorsan fejlődő szakmai területen már akkoriban nagy tapasztalatokkal rendelkeztünk, főleg az erőművi irányítástechnikában és az akkoriban még különlegességszámba menő PLC-s rendszerek tervezésében, programozásában, szerelésében és üzembehelyezésében. Ahogyan a referencialistában is látható, egyre több iparágból kaptunk megbízásokat, amiket sikeresen teljesítettünk.

1991-ben az eredeti cégünket is meghagyva alapítottuk meg a LEiDOR Korlátolt Felelősségű Társaságot. Cégünk fő profilja az ipari folyamatirányítás, automatizálás, az ezekkell kapcsolatos kereskedelmi tevékenység és az egyedi szoftverfeljesztés (webes is).

Vállalkozási készségünk az egyszerű szabályozási, vezérlési feladatoktól az egészen nagy, osztott intelligenciát, felügyelő számítógépet igénylő rendszerekig terjed. Az általunk nyújtott szolgáltatási és szállítási palettáról Önök mindig kiválaszthatják az Önöknek legkedvezőbb megoldást. Fővállalkozásban akár komplett folyamatirányító rendszert is szállíthatunk. Tapasztalatainkkal segítjük megrendelőinket már a feladat megfogalmazása közben is, sőt a tervezési, üzembehelyezési fázisban is együttműködünk az Önök szakembereivel.

A Szolgáltatásaink menüpontban részéletesen tájékozódhat minden tevékenységünkről.

Cégünk "A" minősítésű beszállítója az ISO 9001 minősítésű FESTO magyarországi vállalatának már több, mint 10 éve.